понеделник, 11 март 2013 г.

Tайната зад успеха на кристалите Сваровски

Tайната зад успеха на кристалите Сваровски

Кристалните бижута, особено онези изработени с кристали Сваровски са синоним на елегантност и изтънченост и са спечелили много любители на бижута от цял свят.

Защо бижутата с кристали Сваровски са предпочитани? 

Яснотата на кристалите Сваровски, сложното им проектиране и блясък, сравним с този на диамантите обясняват безпрецедентната им популярност и използването им  за създаването на модни бижута  като диадеми, гривни, обеци, колиета и други.

Кристалите Сваровски са широко признати като най-добрите на пазара.


Защо кристалите Сваровски се предпочитат пред диамантите

 1. Подходящи са за ежедневно носене. С течение на годините са се наложили като най-добрата алтернатива на скъпите диаманти, които е рисковано да се носят през целия ден.  

2.  Имат широко приложение. В началото са били предназначени за изработка на бижута, но сега се използват дори при изработката на модни облекла, обувки и  аксесоари за коса. Отскоро се прилагат  и в грима, след като Дженифър Лопес се появи в свой клип с устни обсипани с кристали. Голяма почитателка на този вид грим е и певицата Джеси Джей.


3.  Дълготрайни са. Те изглеждат също толкова бляскави и завладяващи, колкото диамантите, а също са и дълготрайни, като тях.

4.  Лесни са за поддръжка. Съхраняването на тези кристали не би Ви затруднило. Парче плат може да направи чудеса. За да възвърнете блясъка на бижутата е достатъчно да почистите с влажна кърпа натрупания прах и петна.

5.  Достъпни цени. Те са изящни и скъпи на Вид. Изглеждат като диаманти, а са далеч по-евтини. Чудесна алтернатива, позволяваща ни да подберем точното бижу за всеки повод или тоалет.


Магията на бижутата с кристали Сваровски продължава да ни хипнотизира и до днес. Блясъкът и славата им няма да изчезнат в идните години, защото ни предоставят мечтаният лукс на достъпни цени.

* авторска статия на Crystal.bg. Всички права запазени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар