вторник, 5 март 2013 г.

Swarovski елементи - Как да сте сигурни, че получвате истинските кристали

Swarovski елементи - Как да сте сигурни, че получвате истинските кристали

Swarovski кристалните елементи се считат за най-високо качество машинно нарязани и полирани кристални камъни и мъниста в света. Търсенето на луксозни продукти, за съжаление, създаде множество имитатори, които са навсякъде в интернет.

Компанията Swarovski добавя специална съставка, която имитаторите не могат да дублират. Това специално съединение създава невероятен блясък на техните продукти.

Деликатна цветова палитра е друго качество, което определя компонентите на Swarovski кристалите и ги разграничава от всички други.

С толкова много кристални мъниста и компоненти навсякъде, как да разберете дали бижутата, които купувате са всъщност изработени с елементи Swarovski .... или са имитация?

Ето някои съвети, които могат да ви помогнат да определите кои кристали са истински:

1. Напълно еднакви кристали
Кристалите Swarovski са напълно еднакви, тъй като те са нарязани с машина.
Това означава, че височината, ширината и наклона са еднакви.Ръчно изработените имитациин няма как да са равномерно нарязани.

2. Всекии кристал е с идеална форма
Според Swarovski "рязане на твърди материали като кристал и скъпоценни камъни, по такъв начин, че те имат стотици идентични аспекти в различни направления, е много сложна задача; всяка посока на отразената светлина, първо трябва да се изчислява с помощта на компютър, тогава това трябва да бъдат симулирани в 3D формат, оптимизирани и накрая се превръща в програма за контрол на сложни машини. " Това е само част от технологията, която дава на кристалите Swarovski невероятно блясък.

3. Прецизно оформени връхчета
Прецизното рязане на Swarovski с машини позволява всеки кристал да има връхчета „сочеща нагоре”. Това означава, че равнините се срещат точно в една и съща точка /подобно на обработените диаманти/.



4. Равномерен цвят и блясък, без драскотини и белези
Покритието Aurora Borealis(в превод северно сияние) на цвета на кристалите Swarovski им придават еднакъв блясък на повърхността. Не остават белези от вакуум процеса, който поставя финала AB и като цяло няма никакви драскотини. "Имитации" често имат драскотини.

5. Хомогенна структура без мехурчета
Погледнете вътре в кристала и ще видите, че няма мехурчета. Ако забележите мехурчета, това означава, че е фалшив.

6. Отличават се с изключителен блясък
Поради специалния си състав, кристалите Swarovski блестят повече от по-ниско качествените. За сравнение ги поставете един до друг.

* авторска статия на Crystal.bg. Всички права запазени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар